Kantoormeubelen van hoge kwaliteit

Desk nv heeft een groot aanbod aan kantoormeubelen in Mortsel aan te bieden. We zijn centraal gelegen, nabij Antwerpen, om deze meubelen overal naartoe te kunnen leveren. Zo kunnen we u steeds en overal het beste materiaal aanbieden.

Kantoormeubilair volgens uw smaak en stijl

Ieder bureau is uniek. Net zoals ieder bedrijf. U wilt dan ook dat ieder bureau volledig afgestemd wordt op de kantoorruimte in kwestie. Desk nv heeft dan ook verschillende lijnen kantoormeubelen ter beschikking. Zo bent u er zeker van dat er voldoende meubilair ter beschikking is dat volledig bij uw bedrijf, smaak en stijl past.

Al onze vervaardigde meubels zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de strengste Europese regels.

Onze andere diensten

Bij Desk nv stellen we ons als doel uw kantooromgeving zo efficiënt en aangenaam mogelijk te maken. Daarom kunt u, naast uw kantoormeubilair, ook bij ons terecht voor uw sorteersystemen en postverdeelwagens.

Ook enveloppen voor iedere toepassing zitten in ons assortiment. Zowel voor hergebruik als voor eenmalig gebruik, met de nodige aandacht voor veiligheidsenveloppen.

Contacteer ons

Wilt u een catalogus aanvragen over ons kantoormeubilair, of wenst u een offerte op maat? Contacteer dan vandaag nog Desk nv en MSPP. We helpen u dan met veel plezier verder.