• Your mailroomparter
    Mailing, Security & Packacking Products
    0475 24 43 69

KANTOORMEUBELEN VAN HOGE KWALITEIT

Desk-MSPP heeft een groot aanbod aan kantoormeubelen aan te bieden. We zijn centraal gelegen, nabij Antwerpen. Dat maakt het mogelijk om uw kantoormeubelen vlot te leveren, in heel BelgiĆ«.

KANTOORMEUBILAIR VOLGENS UW SMAAK EN STIJL

Ieder bureau is uniek. Net zoals ieder bedrijf. U wilt dan ook dat ieder bureau volledig afgestemd wordt op de kantoorruimte in kwestie. Desk-MSPP heeft dan ook verschillende lijnen kantoormeubelen ter beschikking. U vindt gegarandeerd kantoormeubelen die aansluiten bij uw smaak. Heeft u een groot bedrijf met veel kantoren? Geen probleem. Wij kunnen in grote hoeveelheden leveren.

Al onze vervaardigde meubels zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de strengste Europese regels.

ONZE ANDERE DIENSTEN

Bij Desk-MSPP stellen we ons als doel uw kantooromgeving zo efficiĆ«nt en aangenaam mogelijk te maken. Daarom kunt u, naast uw kantoormeubilair, ook bij ons terecht voor uw sorteersystemen en postverdeelwagens.

Ook enveloppen voor iedere toepassing zitten in ons assortiment. Zowel voor hergebruik als voor eenmalig gebruik, met de nodige aandacht voor veiligheidsenveloppen.

CATALOGUS

Wenst u een gratis catalogus. Aarzel dan niet om ons te contacteren en dan bezorgen we je met plezier zo snel mogelijk een exemplaar!

CONTACTEER ONS

Wilt u een catalogus aanvragen over ons kantoormeubilair, of wenst u een offerte op maat? Contacteer ons. We helpen u met veel plezier verder.