• Persoonlijke dienstverlening
  • Flexibiliteit in het productgamma
  • Actief in heel België

Mailingenveloppen

Bent u op zoek naar waar u mailingenveloppen kan bestellen? Dan kunt u bij ons terecht. Desk-MSPP uit Brecht, nabij Antwerpen, heeft een uitgebreid aanbod aan sorteersystemen, postverdeelwagens, kunststofenveloppen, veiligheidszegels, en nog veel meer. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij een pakket op maat samenstellen, volledig afgestemd op uw noden en wensen. Wij zetten bovendien een persoonlijke dienstverlening voorop.

Transparante mailingenveloppen voor uw postverkeer

Mailingenveloppen kan u zowel transparant als gekleurd bestellen bij ons als uw mailroompartner. Als u kiest voor de transparante enveloppen, dan is uw commerciële boodschap meteen zichtbaar door de verpakking. Heeft u mailingenveloppen nodig voor een ander doeleinde, waarbij de boodschap niet direct zichtbaar hoeft te zijn? Kies er dan voor om de gekleurde mailingenveloppen te bestellen. Bekijk zeker ook eens ons ruime aanbod aan herbruikbare enveloppen als uw postverkeer regelmatig heen en weer gaat tussen de hoofdzetel en de filialen.

Collectie van transparante, waterdichte enveloppenCollectie van witte enveloppen

Neem contact op met ons voor meer informatie

Heeft u interesse in het bestellen van onze mailingenveloppen of wilt meer weten over onze andere producten, zoals onze gripzakken? Neem dan zeker contact op met ons voor meer informatie. U kunt ons bereiken via het e-mailadres [email protected], via het nummer +32 475 24 43 69 en via het contactformulier. Duik in ons volledige assortiment om te ontdekken wat wij nog voor u kunnen betekenen.