Een postkar voor uw bedrijf

Zoekt u een postkar voor een bedrijf? Dan moet u bij Desk-MSPP uit Brecht, nabij Antwerpen zijn. Wij zorgen ervoor dat de postverdeling van uw bedrijf heel wat eenvoudiger en efficiënter kan verlopen, welk sorteersysteem u ook gebruikt. Het slim inzetten van de juiste postverdeelwagens kan heel wat tijd besparen.

Een postkar met uitneembare of vaste manden voor uw bedrijf

Wij hebben een uitgebreide reeks transportwagens met prima kwaliteiten. Een postkar uit ons assortiment voor uw bedrijf is compactstabiel en handig in gebruik. De transportwagens zijn modulair en multicombineerbaar. Dat betekent dat eenzelfde wagentype voor diverse doeleinden uitgerust kan worden.

Bedrijfspostverdeling

Een postkar voor uw bedrijf of de postverdeelwagens in ons assortiment zijn voorzien van stevige stalen constructies en uitneembare plastic-gecoate manden. Wanneer de manden verwijderd zijn, kunnen de trolleys zowat alles vervoeren.

Wagens voor diverse transporten

Daarnaast beschikken we als uw mailroompartner over speciale wagens die ieder transport mogelijk maken. De wagens zijn opklapbaar en zijn uitermate geschikt om waardevolle voorwerpen, zoals computers en kopieertoestellen, in en uit een auto te laden. Transport van materiaal tot 220 kg is mogelijk. De transportwagens zijn veilig en eenvoudig door één persoon te bedienen én zijn geschikt voor breaks en wagens met een vijfde deur. Uw lading wordt vastgemaakt op een pallet en wordt zonder enige inspanning de wagen ingegleden. Bekijk zeker ook eens ons aanbod aan sorteersystemen om uw post nog efficiënter te verwerken.

Vraag een gratis catalogus aan

Vraag een gratis catalogus aan van onze transportwagens. U kunt dat doen door ons te contacteren via het e-mailadres [email protected], via het nummer +32 475 24 43 69 of via het contactformulier. Ook voor vragen over een bepaalde postkar voor uw bedrijf of over onze andere producten, zoals onze kantoormeubelen, mag u ons contacteren via bovenstaande contactgegevens.