HANDIGE POSTVERDEELWAGENS EN TRANSPORTKARREN

Voor postverdeelwagens moet u bij Desk-MSPP zijn. Wij zorgen ervoor dat de postverdeling van uw bedrijf heel wat eenvoudiger en efficiënter kan gebeuren, welk sorteersysteem u ook gebruikt. Het slim inzetten van de juiste postverdeelwagens kan heel wat tijdswinst opleveren.

BEDRIJFSPOSTVERDEELWAGENS MET UITNEEMBARE OF VASTE MANDEN

Een uitgebreide reeks transportwagens met prima kwaliteiten: compact, stabiel en handig in gebruik. Deze transportwagens zijn modulair en multicombineerbaar. Dit betekent dat eenzelfde wagentype voor diverse doeleinden uitgerust kan worden.

BEDRIJFSPOSTVERDELING

Postverdeelwagens met een stevige stalen constructie en uitneembare plastic-gecoate manden. Wanneer de manden verwijderd zijn, kunnen deze trolleys zowat alles vervoeren.

WAGENS VOOR DIVERSE TRANSPORTEN

Daarnaast beschikken we over speciale wagens die ieder transport mogelijk maken. De wagens zijn opklapbaar en zijn uitermate geschikt om waardevolle voorwerpen, zoals computers en kopieertoestellen, in en uit een auto te laden. Transport van materiaal tot 220 kg is mogelijk.

De transportwagens zijn veilig en eenvoudig door één persoon te bedienen en zijn geschikt voor breaks en wagens met een vijfde deur. Uw lading wordt vastgemaakt op een pallet en wordt zonder enige inspanning de wagen in gegleden.


Vraag een gratis catalogus aan van onze transportwagens!