Herbruikbare en verzegelbare enveloppen

De herbruikbare enveloppen worden bijvoorbeeld gebruikt voor regelmatig heen en terug postverkeer tussen hoofdzetel en filialen, afdelingen, interne en externe diensten van ondernemingen of instellingen. Daarnaast ook voor het vervoer van documenten, datagegevens, waarden en fondsen...

  • Maatwerk en bedrukking mogelijk.

  • Goedgekeurd door de postdiensten

  • Materiaal: pvc/nylon, slijtvast, weersbestendig, onscheurbaar, levensduur minimum 5 jaar.

  • Verschillende kleuren: blauw, groen, oranje, geel, rood, wit, zwart, bruin, grijs...

  • Kostenbesparing: de enveloppen hebben een levensduur van 5 jaar, zelfs met intensief en dagelijks gebruik (1500 verzendingen).

  • Gewaarborgde veiligheid: een uniek en eenvoudig ingewerkt verzegelsysteem met eventueel nummering, barcode, kleur of bedrijfslogo staat borg voor de veiligheid van de inhoud.

  • Tijdsbesparing: dankzij de eenvoudige frankeerstrook, de handige adreslabels en de op maat vervaardigde sorteerinstallaties voor de enveloppen wordt er in de postkamer heel wat tijd bespaard.

  • Milieuvriendelijk: het spreekt voor zich dat deze enveloppen minder belastend zijn voor het milieu dan traditionele verpakkingen die dagelijks op de afvalberg terecht komen.

 

 

 

 

 

Veiligheidsenveloppen

Enveloppen voor verschillende toepassingen

Herbruikbare enveloppen voor intern gebruik

Onscheurbare enveloppen voor het onberispelijk overdragen van informatie naar verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Beschrijfbare economische omslagen in bedrukte transparante polyethyleenfilm (75 µ dik) De grijze ondoorzichtige bedrukking biedt voldoende vertrouwelijkheid en toch kan men makkelijk zien of er documenten in de envelop achterblijven. Voorzien van heropenbare sluiting: de envelop kan telkens geopend en opnieuw gesloten worden. Voorbedrukt met 42 posities (recto-verso). Recycleerbaar. Verpakt per 500. Kan gepersonaliseerd worden.

Int. Off. Afm.: 240 x 310 + 50 mm

 

 

 

Voor meer info kan u ons steeds contacteren via het contactformulier of via 0475 24 43 69.