SORTEERSYSTEEM IN GAAS

UNIEKE SORTEERSYSTEMEN

Sorteersystemen in gaas hebben heel wat voordelen. Zo zijn ze onder andere functioneel, esthetisch en zeer betaalbaar!

De systemen bestaan uit een solide constructie in staaldraad. Ze zijn stofvrij en laten licht makkelijk door. Dat maakt ze een geschikte keuze voor alle soorten postkamers.

Ook voor de sorteersystemen in gaas is maatwerk mogelijk. Zo kan aangepast meubilair voorzien worden. Er zijn ook verschillende aantrekkelijke kleuren beschikbaar. De vaste of hoogteverstelbare sorteervakken zijn eenzijdig of tweezijdig toegankelijk. Voor een maximale flexibiliteit!

Wenst u advies, meer informatie of een offerte voor uw sorteersysteem in gaas? Aarzel dan niet om ons te contacteren.
POSTZAKHOUDERS & POLYPROPYLEEN ZAKKEN

postzakhouders: - open zakken op wieltjes! - Handig in gebruik in de postkamer, maar ook bv. voor afval, papier of te recycleren materiaal. - Ook geschikt voor de Belgische postzakken. - Enkele of dubbele versie. - Zakken niet inbegrepen.

polypropyleen zakken: - voor het verzamelen van de post. - Tevens verkrijgbaar in verschillende kleuren. - Kunnen bedrukt worden.

   SH1: Enkele postzakhouder, 381 x 381 x 1143
   SH2: Dubbele postzakhouder, 762 x 381 x 1143


POSTKAMERMEUBILAIR 

Dit meubilair is speciaal ontworpen om an de hoge eisen van de postkamer, magazijn en dergelijke meer te voldoen.

  • Gecoated stalen frame met hoogteverstelbare voetjes.
  • Het bovenblad is een melamineblad.
  • Verkrijgbaar in verschillende maten (breedte, diepte, hoogte)Indien u in dit gamma uw gading niet vindt, kan het meubilair volgens uw wensen op maat gemaakt worden.Er zijn oneindig veel mogelijkheden, u kan hier zelf kiezen voor verschillende maten, contacteer ons nu voor een persoonlijke offerte !