• Persoonlijke dienstverlening
  • Flexibiliteit in het productgamma
  • Actief in heel België

Sorteervakken

Sorteervakken zijn niet weg te denken in een kantooromgeving die u goed wilt laten functioneren. Met het gebruik van sorteervakken bewaart u eenvoudig en overzichtelijk alle belangrijke documenten, waardoor u niets kwijtspeelt en alles steeds vlot kan terugvinden. Bij Desk-MSPP uit Brecht, nabij Antwerpen, heeft u een ruime keuze in deze sorteeroptie.

Sorteervakken voor ordelijkheid op uw kantoor

Desk-MSPP zet graag in op de functionaliteit van uw kantoor met zijn producten gespecialiseerd in post, beveiliging en verpakking. Sorteervakken spelen een grote rol in de diverse sorteersystemen voor kantoren. Ze zijn eenvoudig in gebruik en compact, waardoor ze het minimum aan plaats innemen op uw bureau. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren of transparant. Zo kan u gaan voor de sorteervakken van uw voorkeur. Opteer om meteen ook een sorteerkast te kopen en al uw documenten blijven goed gesorteerd naar uw systeem.

 

Collectie van transparante, waterdichte enveloppenCollectie van witte enveloppen

Breng overzicht in uw kantoor

Wij zijn uw mailroompartner waar u al uw kantoorbenodigdheden kan bestellen. Ons assortiment aan sorteervakken is ruim, waardoor wij zeker beschikken over het item dat u het liefst gebruikt. Bent u op zoek naar iets specifieks? Contacteer ons gerust door te bellen naar het nummer +32 475 24 43 69 of een e-mail te sturen naar [email protected]. U kan zeker ook het contactformulier invullen, dan komen wij zo vlug mogelijk op u terug. Koop uw sorteervakken bij ons en ervaar hoe ze een verlichting brengen in uw papierwerk.