Food seal bags voor het verpakken van verse voeding

Food seal bags zijn uiteraard geschikt voor voeding. Bovendien ontwerpen wij onze voedingsverpakking zo zodat ze na sluiting lekvrij zijn. Het is de ideale voedingsverpakking voor verse vis, vlees of kaas. Uw klanten zullen het ten zeerste appreciëren. Vanzelfsprekend zijn de lekvrije verpakkingszakken vervaardigd uit veilige materialen die geen invloed uitoefenen op de voedingsproducten die u in de food bags steekt.

Verschillende mogelijkheden van food bags

Food seal bags zijn een onmisbaar gegeven om uw verse voedingsproducten goed te verpakken en kunnen worden beschouwd als een vorm van lekvrije voedingsverpakking. Onze verpakkingsoplossingen, waaronder onze lekvrije voedingsverpakking, verzekeren u van betrouwbaarheid en kwaliteit. Andere verpakkingszakjes die u bij ons vindt, zijn gripzakken. Deze zijn, in tegenstelling tot food bags, gespecifieerd op het verzenden van post. Onze lekvrije verpakkingszakken zijn leverbaar in twee standaardformaten. Deze hebben een transparante of ondoorzichtige rugzijde en u kan kiezen voor de standaardbedrukking voor vis of vlees of voor geen bedrukking. Alle formaten kunnen met uw persoonlijke bedrukking geleverd worden. Vraag hiervoor de voorwaarden aan via het contactformulier.

De cruciale rol van lekvrije verpakkingszakken in de hedendaagse voedselindustrie

In de continu evoluerende wereld van voedselconservatie is de rol van lekvrije en geurvrije voedingsverpakking niet te onderschatten. Deze innovatieve oplossingen zijn de stille helden die de integriteit van producten waarborgen en tevens de gezondheid van consumenten beschermen. Lekvrije verpakkingszakken voorkomen kruisbesmetting en waarborgen de versheid van levensmiddelen door het creëren van een solide barrière tegen bacteriën, lucht en vocht. Bovendien bieden food bags een optimaal resultaat om de zintuiglijke ervaring van de consument te verrijken, door het behoud van het authentieke aroma en de smaak van levensmiddelen. De keuze voor hoogwaardige, lekvrije verpakkingszakken is derhalve niet slechts een logistieke overweging, maar een investering in de totale consumentenervaring en in de duurzaamheid van onze planeet.

De food bags die u bij ons erkend verpakkingsbedrijf vindt, zijn vervaardigd uit het materiaal BI PE.

We lijsten een aantal standaardformaten vast voor u op:

  • 250 x 250 mm verpakt per 1 000 stuks in een doos
  • 330 x 250 mm verpakt per 500 stuks in een doos
  • 280 x 500 mm verpakt per 500 stuks in een doos

Ervaar het gebruiksgemak van onze food seal bags

Bij Desk-MSPP uit Brecht, gelegen in de omgeving van Antwerpen, ontdekt u een ware schat aan oplossingen als het gaat om verpakkingen, pochetten, post en beveiliging, inclusief de essentiële lekvrije voedingsverpakking. Onze food seal bags vallen vanzelfsprekend ook binnen deze categorieën. Bestel onze lekvrije verpakkingszakken en ervaar zelf hun gebruiksgemak.