Food seal bags voor het verpakken van verse voeding

Food seal bags zijn uiteraard geschikt voor voeding. Bovendien zijn ze na sluiting lekvrij en geurvrij. Het is de ideale verpakking voor verse vis, vlees of kaas. Uw klanten zullen het ten zeerste appreciƫren. Vanzelfsprekend zijn ze vervaardigd uit veilige materialen die geen invloed uitoefenen op de voedingsproducten die u in de food bags steekt.

Verschillende mogelijkheden van food bags

Food seal bags zijn hierin een onmisbaar gegeven om uw verse voedingsproducten goed te verpakken. Andere verpakkingszakjes die u bij ons vindt, zijn gripzakken. Deze zijn, in tegenstelling tot food bags, gespecifieerd op het verzenden van post. Food seal bags zijn leverbaar in twee standaardformaten. Deze hebben een transparante of ondoorzichtige rugzijde en u kan kiezen voor de standaardbedrukking voor vis of vlees of voor geen bedrukking. Alle formaten kunnen met uw persoonlijke bedrukking geleverd worden. Vraag hiervoor de voorwaarden aan via het contactformulier.

De food bags die u bij ons, een erkend verpakkingsbedrijf, vindt, zijn vervaardigd uit het materiaal BI PE.

We lijsten een aantal standaardformaten vast voor u op:

  • 250 x 250 mm verpakt per 1 000 stuks in een doos
  • 330 x 250 mm verpakt per 500 stuks in een doos
  • 280 x 500 mm verpakt per 500 stuks in een doos

Ervaar het gebruiksgemak van onze food seal bags

Bij Desk-MSPP uit Brecht, gelegen in de omgeving van Antwerpen, vind je alles wat betrekking heeft op verpakkingen, post en beveiliging. Onze food seal bags vallen vanzelfsprekend ook binnen deze categorieĆ«n. Heeft u vragen over de gebruikstoepassing van seal bags of bent u op zoek naar een ander product? Stuur dan gerust een e-mail naar [email protected] of bel naar het nummer +32 475 24 43 69. Wij maken met plezier tijd vrij om al uw vragen te beantwoorden. Bestel onze food bags en ervaar zelf hun gebruiksgemak.