Euromunt verpakkingen

Bij het beheer van kasstromen bieden euromunt verpakkingen niet alleen een veilige, maar ook een bijzonder georganiseerde oplossing. Desk-MSPP uit Brecht begrijpt de nuances van valutabeheer en biedt u euromunt etuis waarmee u uw euromunten niet alleen ordelijk, maar ook makkelijk kunt bewaren. Het gebruik van pack-money® vergemakkelijkt de controle van het aantal munten vóór het verpakken, omdat de verpakkingen op maat worden gemaakt voor specifieke aantallen munten.

Verschillende kleuren voor verschillende waarden bij euromunt verpakkingen

De euromunt verpakkingen komen in diverse kleuren om een intuïtief en visueel aantrekkelijk onderscheid te maken tussen de verschillende munteenheden. Hierbij staat elke kleur van een euromunt etuis voor een specifieke waarde. De kleurcodering die wij gebruiken voor onze euromunt verpakkingen is overeenkomstig met de kleurcodes van de Europese Centrale Bank.

  • Wit voor 1 cent
  • Grijs voor 2 cent
  • Rood voor 5 cent
  • Blauw voor 10 cent
  • Oranje voor 20 cent
  • Groen voor 50 cent
  • Geel voor 1 euro
  • Paars voor 2 euro

Deze doordachte kleurcoördinatie vergemakkelijkt niet alleen het snel identificeren van de gewenste munteenheid, maar draagt ook bij aan een soepele transactieflow. Daarnaast zorgen de euromunt etuis voor optimaal gemak met een doordacht telsysteem, uitgerust met 5 sleuven, waardoor het beheer van uw euromunten een fluitje van een cent wordt. Het vermindert tevens eventuele fouten als gevolg van verschillen in dikte van munten. Het sluitsysteem met vierkante sleuven en afgeronde noppen zorgt ervoor dat de sluiting stevig en veilig is. Het zorgt ervoor dat de euromunt etuis dicht blijven, ook als ze vallen. Ook voor andere kantoorbenodigdheden kunt u terecht bij ons. Zo zorgen we ook voor lekvrije verpakkingszakken om uw lunch veilig te bewaren op kantoor. Wanneer u een zeer geurige lunch bij heeft, kunt u gebruikmaken van onze geurvrije verpakkingszakken, zodat uw lunch andermans lunch niet aantast.


Plaats nu uw bestelling voor optimale muntbeheeroplossingen

Zorg dat uw kasbeheer nooit meer een rommelige aangelegenheid wordt met onze euromunt verpakkingen. Maak de overstap naar een gestroomlijnd, visueel intuïtief en systematisch muntbeheer dat niet alleen de efficiëntie van uw transacties verbetert, maar ook bijdraagt aan een georganiseerde financiële omgeving. Zo hoeft u uw munten niet langer in pochetten te bewaren. Neem contact met ons op en plaats uw bestelling nu en ervaar de rust en het gemak die onze euromunt etuis bieden.